Sel laupäeval klubis Teater Karl-Erik Taukar Band

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar klubis Teater
Karl-Erik Taukar klubis Teater Foto: Klubi Teater

Sel laupäeval, 21.11 toob klubi Teater Tallinna populaaarseima live-kontsertide sarja, Teater Live Concert, raames klubikülastajateni ei kellegi muu, kui naiste südametevallutaja Karl-Erik Taukari. 

Karl-Erik Taukar, kes on pärjatud Eesti Muusikaauhinnad 2015 galal nii "Aasta meesartist", kui ka «Aasta popalbum» tiitliga ning nomineeritud veel «Aasta album», «Aasta debüütalbum» ja «Aasta parim laul», astub sel laupäeval ööklubi Teater lavale Karl-Erik Taukar Band'iga, pakkudes klubiülastajatele unustamatu elamuse ja lõbusa öö. 

Üle 3 kuu astub Tallinnas lavalaudadele Karl-Erik Taukar, kes on muusikamaailma tähelendu nautinud juba alates 2012.aastast ning vallutanud kogu Eesti südame, astub klubis Teater üles juba sel laupäeval enda bändiga. Olles löönud kaasa erinevates teleprojektides, nagu Eesti Otsib Superstaari, Su Nägu Kõlab Tuttavalt ja Laula Mu Laulu, on Karl-Erik alati üllatanud enda fänne erakordselt üllatusterohkete ja mitmenäoliste live-kontsertidega ning seda on oodata ka laupäevasest klubikontserdist.

Karl-Erik Räägib: «Ma pole varem koos oma bändiga Klubis Teater esinenud ning seega on laupäevane kontsert meie jaoks vägagi eriline. klubi Teater on  piisavalt posh klubi, mida kavatseme nüüd teravamate kitarrisaundidega raputada.» Lisaks ütles Taukar, et ootab kõiki oma sõpru ja muusika austajaid tema live kuulama, kuna üle 3. kuu esinetakse taas Tallinnas ning vahepeal on välja ilmunud uus singel. 

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles