Pildid: meheks kehastunud naine sai kaheksa aasta pikkuse vanglakaristuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühendkuningriigi kohus mõistis kaheksaks aastaks vangi noore naise, kes meheks kehastudes seksis teise naisega.

25-aastane Gayle Newland muutis end meheks ja madaldas häält, et peeniseproteesi kasutades saaks seksida naisega, kellelt ta nõudis silmade kinnikatmist, edastab The Telegraph.

Sotsiaalmeedias tutvunud paar seksis umbes kümme korda enne kui teine naine sai pettusest aru.

Kohtunik Roger Dutton sõnas, et Gayle Newland, kes kasutas enda kohta ka nime Kye Fortune on intelligentne, kuid samas väga manipuleeriv, valelik, salalik ja teisi häbiväärsel kombel ära kasutav naine.

Septembris mõistis Chesteri kohus Willatonist pärit turundusspetsialisti Newlandi süüdi seksuaalrünnakus, võltsidentiteedi kasutamises ja petmises.

Nüüd reaalsest vanglakaristusest teada saades hakkas süüdimõistetu karjuma ja ta toimetati kohtusaalist välja.

Newlandi oli kohtus toetamas ta pere, kelle arvates langetati liiga karm karistus.

Kohtuniku sõnul oli Newland pettuse ideaalselt ette valmistanud ja tal ei tekkinud selle elluviimisega probleeme.

«Kohtualune tegutses egoistlikult ja julmalt, lähtudes enda huvidest. Ta ei kartnud oma valeidentiteedi paljastamist, vaid jätkas mängu pika aja jooksul,» nentis kohtunik.

Newland tegi võltsi Facebooki lehekülje Kye Fortune`i nime all ning tema ja ta ohvri teed ristusid sotsiaalmeedias 2011. aastal.

Nende esimene silmast silma kohtumine leidis aset 2013. aasta veebruaris, mil Kye nõudis «tüdruksõbralt», et see kataks silmad kinni. Valetaja teatas, et tal oli hiljuti ajuoperatsioon ning ta näeb selle tõttu inetu välja.

Nad veetsid koos aega umbes 100 tunni jooksul ning ohvril tuli Kye nõudmisel kanda silmasidet ka siis kui nad vaatasid televiisorit ning päevitasid.

Prokuröri sõnul valis Newland oma ohvri hoolega ja tõmbas ta lõksu.

Newlandi advokaatide arvates on ohver ise süüdi ja nad ei usus, et teine naine ei näinud Newlandi meheks kehastumist ja kunstpeenise kasutamist läbi.

Kohtus ilmnes, et Newland lõi Kye Fortune´i tegelase juba 13-aastasena, kuna ta tundis, et tal on oma sookaaslastega raske läbi saada.

Vanemaks saades tegi ta Facebooki lehekülje, kus kirjeldas end kui pool filipiinlast ja pool latiinot, pannes juurde pildid Myspace leheküljelt.

Gayle Newland alias Kye Fortune kohtus väljavalitud ohvriga hotellis seksimise eesmärgil veel mitmel korral enne kui Kye külastas naist tema kodus, kus tõde päevavalgele tuli.

Kannatanu sõnul suundus ta pärast nende viimast seksi politseisse, kus tegi avalduse petja kohta, sest talle jäi kätte kunstpeenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles