Pamela Anderson tähistas C-hepatiidist vabanemist alastipildiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: SCANPIX

Näitlejanna Pamela Anderson vabanes pärast 16 aastat kestnud võitlust C-hepatiidist.

48-aastane Anderson, kes sai nakatus hepatiiti pärast eksmehega tätoveerimisnõela jagamist, teatas rõõmsast uudisest Instagramis.

«Ma olen terve! Just sain teada! #nomorehepc #thankyou #blessing #family #prayer #live,» kirjutas Pamela. 

«Palvetan, et kõik C-hepatiidi põdejad saaksid endale ravi lubada. See muutub peagi paremini kättesaadavaks. Ma tean, et praegu on jätkuvalt raske ravi saada. Ärge kaotage lootust,» lisas ta.

Anderson avalikustas augusti lõpus, et arstid kirjutasid talle välja USA ravimiameti poolt heaks kiidetud uue ravimi. Ta ütles, et võib tänu uuele ravimile paraneda kuu ajaga.

C-hepatiiti ehk maksapõletikku, mida põhjustab C-hepatiidi viirus, nimetatakse ka vaikseks tapjaks, kuna haiguse süvenemine võib põhjustada raskekujulist maksakahjustust tsirroosist kuni maksavähini ja seda sageli ilma eriliste tundemärkideta. On inimesi, kellel areneb C-hepatiidi viiruse nakkus maksahaiguseks kiiresti, teistel võtab aega ligikaudu viis kuni 20 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles