Jeremy Clarksonit võib ähvardada kolmeaastane vanglakaristus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: Vida Press

Jeremy Clarksonit ja «Top Geari» meeskonda ähvardab Argentiinas kolmeaastane vanglakaristus, kuna kohtunik taasavas nende skandaalse numbrimärkide juhtumi.

Clarkson vihastas mullu välja argentiinlased, kui ta kasutas seal reisides Falklandi sõjale viitavat numbrimärki H982 FKL, kirjutab Daily Mail. 

Sõjaveteranid süüdistasid saatejuhte tüli õhutamises ja vihased kohalikud loopisid neid kividega, mistõttu pidi trio oma reisi katkestama ja riigist põgenema.

Rahutuste leevendamiseks pandi autole number H1 VAE ja seetõttu ähvardas neid süüdistus numbrimärgi võltsimises.

Ushuaia linna kohtunik Maria Cristina Barrionuevo nurjas aprillis saatejuhtidele võltsimissüüdistuse esitamise katsed. Riigiprokurörid apelleerisid nüüd kohtuniku otsuse mitte kriminaaljuurdlust alustada ning kolm apellatsioonikohtunikku võtsid nende poole, mistõttu oli Barrionuevo sunnitud kohtuasja taas käsile võtma.

Halvimal juhul ähvardab Clarksonit ja saate bosse kolmeaastane reaalne vanglakaristus.

Clarkson ja BBC on eitanud, et auto osteti kõnealuse numbrimärgi pärast või see vahetati saate jaoks ära - tegemist olevat olnud juhusega. 

Foto: /AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles