Moegalerii: Kristina Viirpalu kollektsioon

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Tandit ja Kristina Viirpalu moeshow - Tallinn Fashion Week 2010
Oksana Tandit ja Kristina Viirpalu moeshow - Tallinn Fashion Week 2010 Foto: Jelena Rudi

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal - Tallinn Fashion Week  toob sel nädalal Sõpruse kino lavale Eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Kinos Sõprus esitles reede õhtul oma kollektsiooni moedisainer Kristina Viirpalu.

Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe:

Kui aus olla, siis jäid Kristina Viirpalu show esimeses osas näidatud rõivad pea märkamatuks - niivõrd kriiskavas komplektis tantsis laval etendusele vunki juurde andev baleriin. Ärge saage valesti aru, nii tants kui Kristina rõivad olid kaunid, kuid kahjuks jäid hallides toonides villakangastest mantlid kirju prindiga suvise tantsukostüümi varju.

Kui see juhtum tähelepanuta jätta, siis saab kindlasti öelda, et Kristina käekiri muutub iga etendusega järjest tugevamaks. Ta teeb võimsaid rõivad, mis nõuavad kandjalt palju. Kindlasti pole tema kliendiks mõni vagur plikake, sest vagurad plikakesed lihtsalt ei kanna nii tugeval kontrastil ja jõulistel lõigetel põhinevaid rõivaid välja. Huvitavad kombel tekib sama mõte isegi ta kudumeid vaadates. Kollektsiooni pärliks saab lugeda tõeliselt põnevaid sukapaare ning uudseid õhtukleite.
 

Ajakirja „Hooaeg“ peatoimetaja Lenno Vaitovski:

Õhtu jooksul ehk kõige rohkem aplause esile kutsunud (tihe rebimine käib Embassy of Fashioniga) etenduse avas väike tantsunumber, mis oma koomiksikostüümiga andis edasisest sootuks petliku ettekujutuse.

Nimelt võis ülejäänud osas näha hoopis nutmaajavalt ilusaid naiselikke rõivaid, mille mudelivalik ulatus sensuaalsetest kleitidest suurejooneliste mantliteni, peatudes pikemalt kudumistehnikal, pitsidel ja erineva paksusega materjalide kombineerimisel. Mõistagi ei puudunud rohkest pakutavast ka erinevatel teemadel lahendatud mustritega sukkpüksid.
 

Kiika moegaleriid! Kuidas Sulle meeldib Viirpalu kollektsioon?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles