Televisiooni edevaim mees Simon Cowell avaldas oma ilunipid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell ja tema poeg Eric
Simon Cowell ja tema poeg Eric Foto: SCANPIX

Muusikamogul Simon Cowell, keda on nimetatud ka televisiooni edevaimaks meheks, on hea välimuse nimel teinud väga veidraid asju.

56-aastane Cowell tunnistas, et on varem ilusüstidega üle pingutanud, vahendab Mirror.

«Mulle kohutavalt meeldib lugeda uutest protseduuridest ja uskuda, et need tõesti töötavad. Aastaid tagasi Los Angeleses kohtasin tüdrukut, kes kattis mu õliga, mässis mind pakkekilesse ja seejärel hõbepaberisse. See pidi toksiinidest vabastama. Siis pani ta mu kodus mingisse torusse ja keeras luku kinni ning rääkis mulle kaks tundi, mis talle mu saate juures meeldis ja mis mitte,» meenutas Cowell. «Kuna ta oli poolkurt, tegi ta seda väga kõva häälega. Pärast kahte kuud taipasin, et tegelikult on see piinamine. See oli pöörane.»

«Loodetavasti näen nüüd parem välja - paari aasta eest kasutasin ilmselt liiga palju botoxit. Kõik teleinimesed kasutavad seda. Nüüd teen näomaske ja mitte midagi ekstravagantset. Mul on üks spetsialist, kes käib mul kodus ja teeb häid näomassaaže, mis on väga lõõgastavad,» rääkis ta.

Simonil on ka teisi nippe, kuidas kortse vältida. Ta teeb regulaarselt vitamiinisüste, mis sisaldavad B12 ja C vitamiini ning magneesiumi. Seda protseduuri viib läbi medõde, kes ta pooleks tunniks tilguti alla paneb.

Cowell säilitab nooruslikkust ka tavapäraste meetoditega ja väidab, et teeb paarsada kätekõverdust päevas.

«Ma käin kolm-neli korda nädalas trennis, kasutan botoxit ja võtan kuhjaga vitamiine. Kui usud, et selline asi töötab, tunned end paremini,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles