Mari Metsallik ammutab naiselikku energiat kõhutantsust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Metsallik
Mari Metsallik Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Metshaldjaks kutsutud Mari Metsallik on veendunud, et maailma vanim tants on kõige otsem tee tundemaailmaga kontakti saavutamiseks. 

Kolm aastat tagasi, kui Mari avastas tahke toidu vaba elu, hakkas ta tegelema ka kõhutantsuga. «Kui paastu alustasin, tekkis suur trennitegemise vajadus. Kõhutants on nii mitmetahuline ala, see treenib lihaseid ja arendab naiselikku, sensuaalset külge,» rääkis ta Naistelehele.

Kaks korda nädalas käib ta klassikalises kõhutantsus ja fusion-kõhutantsus, mis on alternatiivne poptantsu sugemetega kõhutants. Metsahaldjas usub, et ta hobi on vajalik ka tervise hoidmiseks: «See aitab ennetada paljusid haiguseid ja sel on tugev seos ka sünnitusprotsessiga - aitab naisel selleks valmistuda ja muudab sünnituse kergemaks.»

«Peale füüsilise poole on kõhutants ka teraapia hingele, sest annab võimaluse tõeliseks eneseväljenduseks muusika kaudu,» teab ta. «Ükskõik milline emotsioon või tunne - kas ülevoolav rõõm, kurbus, lein, kaotusvalu, igatsus, armastus - on võimalik tantsu sisse panna ja tantsu kaudu välja elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles