Eesti moedisaini showroom ZERO° avab Tallinna moenädala ajaks hüpikpoe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vera

21. – 23. oktoobril pop-up’ib eesti moedisaini showroom/moepood ZERO° Tallinn Fashion Weeki toimumiskoha vahetus läheduses. Erinevate Eesti moedisainerite loomingut saab neil päevadel uudistada ning osta tänavatoidurestoranis Foody Allen.

Foto: Mare Kelpman

Uudisena on väljas Mare Kelpmani soojad villased mantlid, uued värvilised geomeetrilised kõrvarõngad Lisa Kroeber’ilt ning naiselikud pisut pidulikuma alatooniga rõivad LÄHEBilt. Alates 22. oktoobrist on hüpikpoes müügil ka Tallinn Fashion Weeki raames enda sügistalviseid kollektsioone esitlevate Raili Nõlvaku, KÄTi ja Whitetaili värsked kollektsioonid. Jätkuvalt leidub moepoes rõivaid ning aksessuaare enam kui 20 kodumaiselt moebrändilt nii naistele kui ka meestele. 

Eesti moedisaini showroom/moepood ZERO° on Foody Allenis (Telliskivi 60a) avatud 21. - 23. oktoobril kell 12 kuni õhtutundideni, mil viimased moekülastajad TFW show'delt lahkuvad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles