Jänkud läinud, orgiad unustatud: Playboy häärber sarnaneb praegusel ajal vanadekoduga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Howe ja Melissa Howe
Carla Howe ja Melissa Howe Foto: Vida Press

Briti glamuurimodell Carla Howe väidab, et Playboy häärberis on praegusel ajal tõenäolisem kohata medõdesid kui bikiinides kaunitare.

25-aastase Carla sõnul on kurikuulsa häärberi kuldajastu ammu möödas ning sealne elu sarnaneb pigem vanadekoduga, kirjutas The Mirror.

Modelli väitel eelistab 89-aastane Playboy asutaja Hugh Hefner vaikseid koduseid õhtuid tähelepanu keskmes olemisele. 

«Legendaarne Beverly Hillsi maja pole enam koht orgiatele ja toplees tüdrukutele. Hef on nii habras, et ta käib kõikjal koos medõdedega,» ütles Howe. «Enamasti eelistab ta sõpradega malet mängida ja vanu filme vaadata.»

Ka häärber ise olevat ajast ja arust: «Hef lahkub harva kodust ja ta keeldub midagi muutmast. Kogu maja oleks nagu 1980. aastatesse kinni jäänud.»

Maja on kulunud olemisega, selle seintel ripuvad vanad telefonid ja magamistubades on rõske, läppunud õhk, sest need ei leia enam eriti kasutust.

Hefner sööb õhtust kella poole seitsme ajal ning häärberi teised asukad istuvad koos temaga lauda. Kella seitsme ajal lahkub Hef lauast, vaatab mõnda oma lemmikfilmi ja siis läheb otse magama. 

Samas majas elavad Hefneri tüdruksõbrad olevat aga justkui vangis - neil on range käsk kella üheksaks õhtul kodus olla. Sõbrannasid nad üldiselt külla kutsuda ei tohi ja meessoost sõprade on üldse keelatud jalga üle ukseläve tõsta.

Foto: Ian West/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles