Absurd: palli väljakule tagasi visanud nooruk eemaldati staadionilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvamehed võtsid palli väljakule visanud noore Aston Villa poolehoidja Kieran Comerfordi (keskel mustas) kinni ja eemaldasid ta staadionilt.
Turvamehed võtsid palli väljakule visanud noore Aston Villa poolehoidja Kieran Comerfordi (keskel mustas) kinni ja eemaldasid ta staadionilt. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas juhtus pühapäeval Aston Villa ja Birminghami vahelises kohtumises halenaljakas intsident – turvamehed võtsid palli väljakule visanud noore Aston Villa poolehoidja kinni ja eemaldasid ta staadionilt.

Teise poolaja alguses lendas pall tribüünile ning 19-aastane Kieran Comerford tahtis mänguvahendi kiiresti väljakule tagasi toimetada, paraku komistas ta pärast seda reklaamplakati otsa ja kukkus ka ise platsile, kirjutab Daily Mail.

Seejärel tormasid tema juurde turvatöötajad ja talutasid nooruki staadionilt minema. Põhjenduseks toodi, et Comerford tungis väljakule.

Aston Villa klubi peadirektor Charles Krulak tunnistas, et antud juhtumi puhul olid turvatöötajad pisut üliagarad. «Korrakaitsjad peavad õppima, kuidas fänne ausalt kohelda. Meie turvameeskonna juht kohtub oma töötajatega ja selgitab neile, kuidas käituda tuleks,» sõnas Krulak. «Üliagarad turvamehed rikuvad atmosfääri sama kiiresti nagu halb mäng.»

Pühapäevane Aston Villa ja Birminghami mäng lõppes 0:0 viigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles