«Ma saan õnnelikuks, kui salenen?» Jama puha!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida tegelikult arvavad oma kehast, tööst, ilus olemisest ja enesehinnangust pluss-suuruses modellid? Siin on kaheksa inspireerivat mõtet lopsakama kehaga naistelt, kes on modellidena teed rajanud.

«Kuigi mul on praegu leping ühe suurima modelliagentuuriga, arvavad mu vanemad ikka, et ma olen liiga paks. Usk, et ma saan õnnelikuks vaid siis, kui ma võtan kaalust alla, on täielik jamps. Mõned naised tunnevad end kummaliselt, kui nende kohta kasutatakse väljendit «pluss-suuruses modell». Nagu tegu oleks mingi teise klassi kodanikuga, madalamal astmel kui tavalised modellid. Samas mina tunnen, et see annab mulle jõudu, see ma ju olengi!»

«Mu kehakuju on kurviline. On väga raske end võrrelda kellegagi, kes on pikk ja kannab suurust 2. Ma seostan end selle suurusega, milles ma olen praegu. Sellisena ma saan tööd ja teenin raha.»

«Meile on õpetatud ja sisendatud, et kui me võtame alla, alles siis oleme me ilusad. Kui keegi teebki su kohta märkuse, siis saada pikalt! Lase see kõrvust mööda! Ole sina ise.»

«Kui ma olin noor, oli mul väga raske leida endale riideid. Nüüd on aga olukord muutumas – ja seda tänu mulle ja teistele minusugustele naistele.»

«On okei olla see, kes sa oled. On okei, et sul on natuke rohkem nahka.»

«Elu algab siis, kui sa lõpetad unistamise ja hakkad lihtsalt elama!»

«Ma arvan, et sina näed hea välja. Ma arvan, et mina näen hea välja. Ma usun, et meid võiks lihtsalt rahule jätta – ei sinul ega minul pole midagi viga.»

«Ma tundsin end tõeliselt õnnelikuna alles siis, kui ma võtsin oma kurvid omaks. Jah, see ei olnud kerge! Aga kui sa suudad seda teha, tunned sa end nii palju paremini! Samm-sammu haaval pead sa õppima end armastama. Sest me ei hakka kunagi olema täiuslikud. Või – oleme me juba täiuslikud?»

Vaata tervet videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles