Video ja pildid: Piret Krumm tuli näosaates peale nagu nõukaaegne tank

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Piret Krumm Anne Vellit ja laulis lugu «El Bimbo».

Liis Lemsalu: Mul on üks sõna, millega ma täna siit saatest lahkun: el bimbo. Ma loodan, et see ei jää mu sõnavarra ja ma ei kasuta seda järgnevates intervjuudes. Piret, sa olev väga-väga hea! See on alles teine saade ja kuhu me üldse jõuame sinuga sedasi? 

Andrus Vaarik: Ma olen ka nii erutatud! Ma olen tunnistajaks El Bimbo ja Lambada ajaloolisele kohtumisele praegu. Tulid tõesti peale nagu Nõukogude aegne tank selle numbriga. See õrn paroodiaelement, mis sul hääles oli, oli nii võimas, et oleks võinud isegi visuaalselt natuke vähem teha. Ega sulaande vastu ei saa!

Olav Osolin: Kõigepealt peame muidugi Anne Vellit tänama, et ta on toonud meie popmuusika ellu mitte ainult "El Bimbo", aga ühe teise el bimbo veel, kes arvab, et jalgpall on parem kui seks, aga selles ta muidugi eksib. Mulle meeldib, et see esitus oli tüüpiline Eesti 70ndate estraadilaulja esitus, kus liikumine oli mõnusalt staatiline. Tol ajal kirglike laulude puhul samuti ei mööbeldatud mööda lava ringi, vaid inimene väärikalt seisis ja põhiliselt andis oma kirge edasi kulmutöö ja aeg-ajalt ka käeliigutustega. See oli sul superhästi edasi antud.

Tanja Mihhailova: Mul ei ole midagi lisad, kõik teised kohtunikud ütlesid juba kõik ära.

Piret valiti kohtunike ja kaasvõistlejate poolt saate võitjaks. Ta annetas võidetud 1000 eurot Tallinna Naiste Kriisikodule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles