Mart Müürisepp Piret Krummile: sa olid tšill rokkar, kes teadis, mida ta teeb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Piret Krumm
Su nägu kõlab tuttavalt. Piret Krumm Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Piret Krumm Steven Tylerit ja laulis lugu «Dude, Looks Like A Lady».

Olav Osolin: See meenutas väga hästi seda Steven Tylerit, keda ma olen aastakümneid imetlenud. Muidugi välimuse järgi peaksin ütlema, et ükstaskõik, kuidas nad sind ei grimeeri, sinnamaani annab ikka juua ennast. Steven Tylerit on väga palju võrreldud Mick Jaggeriga, sest neil on need huuled. Ma neid huuli siin ei näinud. Kui korralikult botoxit sisse lased, siis saab pikaks ajaks selle probleemi lahendada. Muusikaliselt oli väga hea. Sa oled üllatavalt hea rokkar, korralikult esitatud.

Tanja Mihhailova: Mitte huuled, vaid ikka suu! Esimesed asjad, mis Tyleriga meelde tulevad, on see suu ja need kõrged noodid. Ma kuulsin neid liiga vähe. Kusjuures see plastilisus, mis on naistele omane, on ka Tyleril olemas. Kõik hullud rokkariliigutused ja mikrofonitõmbamised olid olemas, aga vahepeal oli lihtsalt tunne, et kus sa ei pidanud laulma, siis sa läksid hulluks. Kui sa laulsid laulsid, siis sa keskendusid laulmise peale. Oleks tahtnud laulmise ajal ka maneerlikkust.

Mart Müürisepp: Mulle väga meeldis, et võtsid kuidagi rahulikult seda. Need liikumised tulid sul suurepäraselt välja, eriti see alguse koht. Mulle meeldiski, et sa olid tšill rokkar, kes teadis, mida ta teeb. Sa said väga hästi hakkama sellega.

Andrus Vaarik: Naistel on mehi raske teha. Meestel naisi - seal saab alati rohkem nalja. Sina, kes sa oled veel väga naiselik naine. Naine suure n-iga, võib öelda. Mul ei tekkinud kordagi tekkinud seda kahtlust, et ma oleks täheldanud mingit materjali vastupanu. Võibolla kuskil vahepeal hoog kadus. Ma ütlen - kõva mees!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles