Et kirglik pulmaöö ei jääks vaid unistuseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ammustel aegadel oli pulmaööl vastabiellunute jaoks hoopis teine tähendus kui tänapäeval. See oli öö, mil esimest korda õpiti teineteist seksuaalselt tundma. Tänapäeval pole palju paare, kes oma süütust samamoodi hoiaksid. Pigem on levinud suhted, kus enne abiellumist juba mõnda aega ka koos elatakse, et veenduda omavahelises sobivuses ja see on väga mõistlik.

Liiga tihti räägivad vastabiellunud, et pulmaööd kui sellist neil polnudki, kuna pikk päev ja pulmastress tegid oma töö, kirjutab Ulaka Kaunitari blogi

Sellest on muidugi kahju, kuna see on siiski üks eriline öö: esimene öö abikaasadena, kellega on lubatud koos olla oma elupäevade lõpuni. Tähistagem seda siis kirglikult, pugedes välja oma mugavustsoonist ja lubades endale ühe tõeliselt erilise öö. Selleks, et pulmaöö veel erilisem oleks, anname mõned soovitused:

Hoidke püksid jalas vahetult pulmadele eelneval ajal

Olenevalt tavapärasest seksimise sagedusest hoidke teineteise pükstes peituvatest aaretest eemale paar päeva kuni nädal enne pulmi. Kasvatage seksinälga veelgi, varjates teineteise eest oma alasti kehasid ja keelates ka porno vaatamise ja soolosessioonid. See on kõige lihtsam viis viia oma isu maksimumini ja muuta pulmaöö üheks väga eriliseks ja oodatud sündmuseks.

Ära jäta seksi ajakavas viimaseks

Üks korralik pulm kestab tavaliselt hommikutundideni, mis tähendab enamasti seda, et vastabiellunud suudavad voodisse jõudes mõelda vaid uinumisest, kui sedagi. Minu kohe-kohe abikaasa seisusesse jõudev kihlatu on täiesti võimeline uinuma samal hetkel, mil tema pea patja puudutab. Et seda ei juhtuks, leidke hetk, mil saate peolt ära hiilida (nt pärast ametliku osa lõppu riideid vahetades on lihtne veerand tunnikest üsna märkamatult varastada) ja kasutage seda aega otstarbekalt.

Kinkige endale kaunid mesinädalad

Kuigi mesinädalad kaunil troopilisel saarel on paljude paaride unistus, läheb siiski liiga suur osa vastabiellunutest pärast pulmi otse koju argielu rütmi juurde tagasi. Seks pulmaööl ja vahetult pärast seda mõnes võõras ja romantilises kohas on just see, mis võiks olla esimeseks mälestuseks abielu alguspäevilt, mitte aga vastse abikaasa mustad sokid pesukorvis. Kui reis soojale maale pole teie jaoks, veetke paar ööd kohalikus spaas või hotellis, et tähistada uut algust, uut värskust ja uut hingamist, mida abielu endaga kaasa toob. Oskust kahekesi lõõgastuda ja elada teineteisele läheb tulevikus kindlasti vaja.

Midagi uut

Usutakse, et on viis asja, mida pruut peab pulmapäeval kandma: midagi uut, midagi vana, midagi laenatut, midagi kingitut, midagi sinist – see pidavat tagama abieluõnne. Eks nende uskumustega on, nagu on, aga üks, mida ma kindlalt tean, on see, et midagi uut magamistoas tagab 100 protsenti naudinguid pulmaööl ja mesinädalatel. Kui abielu tähendab jagamist, siis magamistoas võiks seda sümboliseerida ühine lelu, mida saab nautida vaid koos.

Ära maga oma pulmaööd maha, pulmaöö seksi saad sa nautida vaid üks kord elus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles