Teismelise modelli väitel seksis ta Silvio Berlusconiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi Foto: SCANPIX

Teismelise Maroko päritolu modelli sõnul seksis ta Itaalia peaministri Silvio Berlusconiga, kes talle pärast selle eest raha andis.

End Rubyks nimetav neiu on Itaalias illegaalne immigrant, kirjutab The Telegraph.

Ruby sõnul oli ta külaliseks Milano lähistel Arcore`is asuvas villas, mis kuulub Berlusconile. Seal leidis aset ka intiimakt.

Nüüd 18-aastase modelli väitel osales ta mitmel Berlusconi korraldatud peol, kuhu oli kutsutud suur hulk noori modelle ja näitlejaid.

Prokuratuuri kinnitas, et Berlusconi kahtluse all ei ole ning siiani ei ole seksi kohta tõendeid leitud. Arvatakse, et see oli noore naise katse kas Berlusconilt raha välja pressida või siis odavat kuulsust saada.

Berlusconi vennale kuuluv väljaanne Il Giornale kirjutas, et keegi tahab seksiskandaali üles puhuda. Samas viidati prostituudi Patrizia D`Addario aasta tagusele väitele, et ka tema magas Berlusconiga.

Modelli lugu ilmus päevavalgele selle aasta mais kui modellil tekkis kaklus ta korterikaaslasega, kes ta tänavale viskas. Politsei pidas ta kinni  ja leidis, et tal puudub Itaalias elamiseks luba. Ta vabastati kui ta rääkis oma isiklikest suhetest peaministriga.

Berlusconi parteikaaslase Nunzia De Girolamo kinnitusel ilmub pidevalt selliseid lugusid päevavalgele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles