Meestele: kehakeelenipid, mis naisi päriselt mõjutavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naiste võrgutamine sõnadeta on põnev teema, mis väärib pikemat lahkamist. Nagu me teame, siis suurem osa inimestevahelisest suhtlusest on mitteverbaalne. Järelikult polegi kõige olulisem see, mis sa ütled, vaid pigem see, kuidas sa seda ütled ja mida su keha samal ajal teeb. 

Meeste õnneks on naistele kehakeelega mulje avaldamine üsna lihtne ja seda saab kergesti ära õppida. Mõne lühikese õppetunni järel võid saada meistriks, kes vallutab naiste südamed. Fox Newsi ajakiri vahendab peamisi võtteid, kuidas naistega ilma rääkimata flirtida.

Tee silma!

See on lõbus ja seksikas, parajalt üleannetu võte, mis saadab väga selge sõnumi. Tõenäoliselt ei pilguta sa ju silma naisele, kellest ei ole tegelikult huvitatud. Ära alahinda silma tegemist, see on lihtne ja tõhus flirtimistehnika.

Naerata!

Kui sa tahad ilma jututa naise tähelepanu saada, on väga tähtis, et sa ei unustaks talle naeratada. Särav naeratus on väärt rohkem kui tuhat sõna ja kindlasti on see etem kui magedad külgelöömislaused. Naistele meeldib, kui mees tundub ohutu, sõbralik ja soe ning naeratus aitab seda kõike esile tuua. Pealegi, kui sina naeratad esimesena, tundud enesekindel – see on taas omadus, mis on naistele meelt mööda.

Jälgi oma kehahoiakut!

Kui tahad näida mõjusam, kalluta oma keha kergelt ettepoole. Nii näitad, et oled naise jutust väga huvitatud. Täpselt samuti nagu tahapoole kaldumine väljendab huvitust ja tähelepanupuudust. 

Hoia silmsidet!

Kui sa oled saanud naise endaga rääkima, siis ära karda talle otsa vaadata. Ära jälgi vestluse ajal naise kehakumerusi, see on lihtsalt eemaletõukav. Usu, naised märkavad seda, kuhu mehe pilk tüürib, ükstapuha kui osavaks sa ennast pead. Silmside puhul tasub aga jälgida, et see ei muutuks üleliigseks, vastasel juhul jääb sinust veider ja isegi hirmutav mulje. 

Olenemata sellest, mis eesmärgil soovid naistega tutvuda, on kehakeelenippide kasutamine väga tõhus. See annab sulle võimaluse oma huvi välja näidata, et edasi minna. Varem või hiljem pead aga ka oma suu lahti tegema ja rääkima hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles