Vahur Kersna: tordi näkkulöömine oli appikarje nagu Evelin Ilvese suudlus augustiöös

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aunaste ja Kersna Ringvaates
Aunaste ja Kersna Ringvaates Foto: ERR

Vahur Kersna selgitas, miks ta eelmisel nädalal Maire Aunastega «Ringvaadet» juhtides Aunastelt tordi näkku sai.

«Kui me järele mõtleme, siis maailma kõige vanem nali on ilmselt see, et kui mehed läksid jahile ja üks kukkus auku, siis teised seisid augu serva peal ja naersid. Vanuselt teine nali on ilmselt tordinali. See on klassika,» märkis Kersna «Ringvaates».

«Meie puhul oli tegu provokatsiooniga. See oli selge tähelepanujuhtimine, võiks öelda, et isegi samasugune appikarje, nagu oli Evelin Ilvese suudlus augustiöös - et inimesed, see asi on niimoodi, vaadake! Sest me tahtsime endale ja maailmale tõestada, milline on meie meedia, milline on meie inimeste suhtumine, hoiakud, millest nad räägivad. Sa räägid tund aega tõsistest asjadest. Sa räägid sellest, et igal aastal 1500 naist peale viie aasta pikkust piinlemist lõpuks otsib abi. Peale seda, kui neid on piinatud, kolgitud, alandatud, mõnitatud. Ja igal aastal kümme naist saab oma elukaaslase või abikaasa käe läbi surma. See on tõsine asi ja palju tõsisem asi kui see pagulaste teema, see paarsada pagulast siia-sinna. See on probleem, et kümned tuhanded eestlased elavad õnnetult. Räägime sellest!»

Foto: ERR

Kersna nentis, et pärast saadet ei küsitud selle kohta temalt midagi - küsiti vaid, kas ripsmed said tordist puhtaks.

«Selline see maailm on. Teine lugu ka. Siim - esimene mees, kes Eestimaa pinnal abiellus teise mehega. Millise surve all ta on, millise pinge all... Kas keegi on küsinud tema käest: «Hei, Siim, kas me saame sind kuidagi toetada?» Keegi peab olema esimene. Ei piuksugi,» sõnas Kersna. 

Kersna pidi samas piinlikkusega tunnistama, et temagi ei tea, kuidas Siimul on pärast saadet läinud: «Ma olen ennast kogunud mitu päeva, et talle helistada. Jah, ma olen süüdi selles.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles