Maria Savisaar pidi võitlema iganenud pulmakommetega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Savisaar
Maria Savisaar Foto: Liis Treimann

Hiljuti Sri Lankal abiellunud Maria Savisaar ja tema abikaasa Caspar Groeneveld pidid võitlema sealsete iganenud pulmakommetega.

26-aastane Maria Savisaar ja tema 33-aastane abikaasa Caspar Groeneveld otsustasid oma pulmad otsast lõpuni ise korraldada, kirjutab Naisteleht.

Alguses noored siiski palkasid pulmakorraldaja, kuid mõtlesid siis ringi. Põhjuseks tõsiasi, et pulmakorraldaja oli aeglane ja tema pakutud teenused kohutavalt kallid.

Nii võtsidki noored pulmade korraldamise ise ette, teadmata, kui keeruliseks see osutub. Näiteks oli muusikuid valida raskem, kui nad arvata oskasid.

Noored pani paari srilankalasest tsiviilametnik, kes ei rääkinud sõnagi inglise keelt ja luges teksti paberilehelt monotoonselt maha.

Tseremoonia lõpus andsid Caspar ja Maria allkirjad raamatusse, mille ümber oli mässitud lastelemmiku Hello Kitty paber. Raamatus oli tekst singaleesi keeles.

Äpardused ei jätnud noorpaari maha pulmaski, sest Marial õnnestus kaotada ridikül, mis kuulub ta ämmale.

Samuti olid pulmajärgsel hommikul kaduma läinud küünlad, mis noored kaasa võtsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles