Netflix: «Top Geari» trio polnud seda raha väärt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May
Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May Foto: Vida Press

Netflix andis mõista, et endised «Top Geari» saatejuhid Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May pole väärt seda raha, mida maksis nende eest konkureeriv striiminguteenus Amazon Prime.

Netflix oli üks mitmetest, kellel olid saatejuhtidega läbirääkimised, kuid kolmiku sai enda heaks tööle Amazon, kes maksab neile 36 episoodi eest väidetavalt 160 miljonit naela, kirjutab Digital Spy.

Netflixi tootejuht Neil Hunt selgitas, et otsus triost loobuda sündis numbreid analüüsides.

«Meil on eelmised «Top Geari» episoodid, nii et meil on üsna korralik näidik selle kohta, mida publik armastab,» ütles Hunt. «Meie ostmisotsused sõltuvad tihtipeale statistikast. Meil on palju admeid, et saada neid lepinguid, mida me soovime. Ilmselgelt polnud see diil seda raha väärt... Ma arvan, et nad müüsid end maha palju suurema summa eest, kui nad väärt on.»

Hunt lisas, et Netflixi ei heiduta hiiglaslik raha, mille Amazon välja käis: «Me oleme palju suuremad, nii et meil oleks võimalik välja kirjutada palju suuremaid tšekke.»

Pärast Digital Spy intervjuu ilmumist täpsustas Hunt: «Publikut leidub kõigele ja meie asi pole anda hinnanguid sellele, kas Amazon maksis liiga palju või mitte.»

Clarksoni, Hammondi ja May uus autosaade peaks vaatajate ette jõudma tuleva aasta sügisel.

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles