Bruce Willis õpetas tütreid kiusajate vastu: karju neile näkku!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perepilt: (vasakult) Ashton Kutcher, Willise eksabikaasa Demi Moore, Micah Alberti (kes on endine Rumer Willise kallim), Rumer Willis, Willise abikaasa Emma Heming, Bruce Willis, Tallulah Belle Willis, siis üks tundmatu noormees ja Scout Willis. Foto 2008. aasta augustist.
Perepilt: (vasakult) Ashton Kutcher, Willise eksabikaasa Demi Moore, Micah Alberti (kes on endine Rumer Willise kallim), Rumer Willis, Willise abikaasa Emma Heming, Bruce Willis, Tallulah Belle Willis, siis üks tundmatu noormees ja Scout Willis. Foto 2008. aasta augustist. Foto: SCANPIX

Kolme tütre isa Willis (55) avaldas People Magazinile, kuidas ta õpetas oma tütreid koolikiusajatega toime tulema.

 

«Õpetasin neid astuma igale poisile vastu, kes neid mänguväljakul tõukama tuleb ja poisile näkku karjuma: see pole õige, et oled õel,» pajatab action-staar. «See töötab,» lisab näitlejana palju inimeste hingeeluga kokkupuutunud filmistaar.

Willisel ja tema endisel abikaasal näitlejanna Demi Moore on kolm tütart: Rumer Willis (22), Scout LaRue Willis (19) ja Tallulah Belle Willis (16).

Esinedes hiljuti briti telesaates «Daybreak» märkis Willis tütardega seonduvalt, et on valmis igaühe maha lööma, kes tema lastele halba teeks. Willis lisas, et lapsed hoiavad teda noorena, samuti heitvat tema tüdrukud nalja Bruce`i kiilaspäisuse üle.

«Mul tuleb neile aeg-ajalt meelde tuletada, et ehk on mul just vedanud, et aega soengutegemise peale mul nii vähe kulub,» lausus Willis.

Muide, seda viimast teemat  - kiilaspäisuse eelised käharpäisuse ees -, on mäletatavasti kommenteerinud oma laulus ka «Kuldne Trio», kelle järgi saavad kiilaspead koheselt «kammiraha panka vedada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles