Mis on Emma Watsoni ideaalse figuuri saladus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: Reuters/AFP/Scanpix

Armastatud näitlejal Emma Watsonil on lisaks säravale isiksusele ka suurepärane välimus. Ta näeb alati hea välja ja tal on suurepärane figuur. Mis on tema ideaalse figuuri saladus?

Intensiivne kardiotreening

Emma Watson on oma ideaalse figuuri nimel palju vaeva näinud. Tema igapäevaelu lahutamatuks osaks on intensiivne kardiotreening, kirjutab Allwomenstalk. Ta teeb viiel päeval nädalas trenni ja hoiab end sellega vormis. Kuid talle meeldib see väga ja peab seda pigem meeldivaks harjumuseks kui tüütuks kohustuseks.

Raskuste tõstmine

Lisaks intensiivsele kardiotreeningule, pilatesele ja jooksmisele meeldib talle ka raskusi tõsta. Naine harrastab seda kolm korda nädalas. See võib tunduda küll raske treeninguna, kuid on tema suurepärase vormi üheks peamiseks saladuseks.

Jooga

Kui tahad omale sama head figuuri nagu Emma Watsonil, siis tasub oma treeningkavasse lisada jooga. See muudab keha palju paindlikumaks ja atraktiivsemaks.

Tervislik toitumine

Emma Watson ei ole kunagi dieeti pidanud. Ta armastab süüa šokolaadi ja pastat, kuid hoidub ebatervislikust kiirtoidust. Näitleja järgib tasakaalustatud toitumise põhimõtet: tema toit peab sisaldama kehale vajalikus koguses süsivesikuid, valku, rasvu, mineraale ja vitamiine. Ta sööb iga päev värskeid puu- ja juurvilju ning väldib liigset suhkrut, soola ja küllastunud rasvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles