Kate Middleton ei ole enam kõige stiilsem kuningliku perekonna liige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SIPA / SCANPIX

Kui varem pidasid inimesed kõige paremini riietuvaks kuningliku perekonna liikmeks Kate Middletoni, siis nüüd on ta stiilikuninganna troonilt tõugatud.

Briti tabloid Hello! palus oma 30 000 lugejalt üle maailma, et nad järjestaksid kümme kõige stiilsemat kuningliku pere naisliiget eri riikidest, kirjutab Marieclaire.com. Kate Middleton ei saanud seekord esimest ega ka teist kohta, vaid pidi leppima kolmanda kohaga.

Juba teist aastat järjest sai kõige stiilsema kuningliku pereliikme tiitli Taani kroonprintsess Mary, kes sai ligi 30 protsenti häältest. Teise koha sai Hollandi kuninganna Máxima. Kate Middleton jäi kolmandaks.

Taani kroonprintsess Mary. Foto: Scanpix
Taani kroonprintsess Mary. Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Hispaania kuninganna Letizia ja Hollandi kuninganna Máxima. Foto: 
Hispaania kuninganna Letizia ja Hollandi kuninganna Máxima. Foto: Foto: Robin Utrecht/Sipa USA

Lisaks toodi stiilsete kuningapere liikmete seas välja Hispaania kuninganna Letiziat, Jordaania kuninganna Raniat, Norra kroonprintsess Mette-Maritit, Rootsi kroonprintsess Victoriat ja Suurbritannia Wessexi krahvinnat Sophiet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles