Täna esinema pidanud Lapalux haigestus äkitselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapalux
Lapalux Foto: Marielle Tepper

AUX on Von Krahli uus pidude seeria, mis toob Von Krahli igal kuul ühe elektroonilise muusika skene rahvusvahelise tuntusega suurnime. Seeria esimeseks peaesinejaks pidi olema inglise elektroonikaprodutsent Lapalux, kes aga koledal kombel langes apendiksi ohvriks.

«Ussiripik ehk apendiks (ladina keeles appendix vermiformis) on inimeste kõhuõõnes umbsoole alumises osas paiknev ussripikusuudmest algav rudimentaarne jätke. Ussripikupõletik ehk apenditsiit võib ilmneda pärast seedetrakti viirusinfektsiooni või juhul, kui väljaheide ummistab ussiripiku ja jämesoole vahelise ühenduse. Apenditsiidi operatsioon kestab 15-60 minutit, taastumine võib võtta nädalaid, tüsistuste tekkimisel kauemgi,» kirjutavad korraldajad Facebooki ürituse all.

«Mõni taibukam juba ehk aimab, kuhu see jutt tüürib... Just, nii see on, meie kõigi poolt palavalt armastatud ja südamest oodatud Lapalux jäi ette kurjale ussiripiku-tüsistuse-haigusele ning on sunnitud canceldama esinemise Von Krahlis. Morjendav, tõeliselt morjendav.

Emakese Looduse vastu me ei saa, ent tänasest peost võtkem siiski kõik, mis võtta saab. Maghreban on juba teel Londonist siia, Sandri LIVE on valmis, Madisel, Atsil, Halfbrotheril ja Firejosel plaadid kotti pakitud.

Stuartile soovime võimalikult kiiret ja valutut paranemist. Ärgem üleliia muretsegem, sest uue kuupäeva paika seadmine on juba töös,» lisasid korraldajad, et pidu saab siiski ning Lapalux Eestisse tulemata ei jäta.

Eelmüügist soetatud piletid saab tagastada alates teisipäevast (25.08) Von Krahli baari.

PS! Et Lapaluxi fännidel veidike toredam oleks, siis sai plaadikohvrisse nii mõnigi Lapaluxi lugu kaasa pandud!

Pilet 7 eurot.

ELMÜÜGI piletiga saab sisse ja kohapeal 1 eurot kuluhüvitist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles