Vau! Kolmandik eestlastest on vannitoas seksinud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supermodellid Catherine McNeil ja Cheyenne Tozzi pole häbelikud piigad
Supermodellid Catherine McNeil ja Cheyenne Tozzi pole häbelikud piigad Foto: www.3

Balti riikides läbiviidud vannitoauuring annab vastuseid eestlaste romantiliste tegemiste kohta vannitoas. Küsitlusest selgus, et 32% eestlastest on vannitoas seksinud.

Mida haritum eestlane, seda romantilisemad mõtted ja tegemised tal on – pesemisruumis on seksikateks seiklusteks valmis just kõrghariduse ja keskeriharidusega inimesed (vastavalt 34% ja 36%). Keskharidust omavatest inimestest oli 31% vastanutest kümmeldes oma kired valla lasknud.

Ka vannitoatoodete tootja Gustavsberg kummutab eelarvamuse Eesti meeste külmusest.

Uuring näitas, et meelelisema meelelaadiga on just meie mehed. Meespool armastab vannitoas sagedamini ulakalt aega veeta kui nende vastaspool. 40% meestest ja 28% naistest on veeprotseduuride saatel partneriga armatsenud.

23% eestlastest kasutab duširuumi pelgupaigana, kohana, kus võtta aega endale ja lõõgastuda. 8% küsitlusel osalenutest peab kümblustoas ka seltskonnast ja romantikast lugu, eelistades veeta seal hetki koos oma kaaslasega.

Lastega on vannitoas koos 0,6% vastanutest. 35%-le eestimaalastele on vannituba aga lihtsalt ruum, kus dušitada ja hambaid pesta.

Uuringust:

Uuring viidi läbi turu-uuringufirma YouGov poolt perioodil november-detsember 2014. CAWI-intervjuud viidi läbi 15-64-aastaste naiste ja meestega. Vastanuid oli kokku 1517 inimest Eestist, Lätist ja Leedust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles