Adam Lambert Metallica kaverist: ükski laul pole püha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel pakkus internetis kõneainet popstaar Adam Lamberti otsus kaverdada Metallica megahitti «Enter Sandman», mida paljud metalifännid klassikaks peavad.

28-aastane glämmrokkar esitas laulust oma versiooni Uus-Meremaa kontserdil bassimängija Tommy Joe Ratliffi sünnipäevaüllatusena ning «Enter Sandman» jõudis isegi mõneks ajaks Twitteri populaarsemate teemade hulka, kirjutas examiner.com.

«Jah, me tegime seda omamoodi... lisasime veidi sädelust. See on üks Tommy lemmiklauludest. Harjutasime seda pärastlõunal esimest korda ja viskasime selle lavale. Väga lõbus oli,» rääkis laulja.

«Usun, et absoluutselt igat laulu on võimalik kaverdada, kui mõni muusik seda teha tahab. Ma ei arva, et ükski laul on püha. Olemas on palju suurepäraseid ja ilusaid laule ning minu meelest on kõigil õigus neid laulda,» lisas ta.

Lamberti Glam Nation tuuril mängib kitarri Monte Pittman, kes on esinenud ja salvestanud koos metalbändiga Prong ning mänginud popikuninganna Madonna tuuril. Pittman ja Lambert on vanad sõbrad, kes moodustasid mitmed aastad tagasi koos kitarrist Tommy Victoriga underground-rokkbändi Citizen Vein.

«Enter Sandman» oli esimene singel Metallica omanimeliselt 1991. aasta albumilt. Laulu produtseeris Bob Rock ning muusika kirjutasid Kirk Hammett, Lars Ulrich ja James Hetfield. Laulja ja kitarrist Hetfield kirjutas sõnad, mille kontseptsiooniks on lapse õudusunenäod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles