Mehed on leplikumad õhtuti, naise sõna jääb peale pärastlõunal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed on leplikumad õhtuti, naised võidavad sõnalahingu pärastlõunal
Mehed on leplikumad õhtuti, naised võidavad sõnalahingu pärastlõunal Foto: SCANPIX

Naine ei saa alati seda, mida tahab. Kui ta aga ootab kella 18.00, siis on suurem tõenäosus, et mees ta ära kuulab ja ta soovidele vastu tuleb.

Meeste ja naiste biorütme uurinud teadlaste sõnul on õhtune aeg see, mil mehed on enim nõus kallima soove täitma, kirjutab Daily Mail.

«Naistel tasuks meeste poole pöörduda pärast tööpäeva lõppu, olgu tegemist siis kas prügiämbri väljaviimise või romantiliste puhkuseplaanide tegemisega,» selgitasid uurijad.

Mehed seevastu peaks hoiduma oma naisele nõudmisi esitamast kella 15.00 paiku, sest see on aeg, mil naise sõna peale jääb.

«Naiste argumenteerimis- ja vaidlusoskus on tipus pärastlõunasel ajal. Eriti kella 15.00 paiku. Meeste sõna sel ajal ei maksa,» selgitati.

Kuid kui töötaja tahab küsida palka juurde või ametikõrgendust, siis ei peaks seda tegema kohe hommikul tööpäeva alguses, vaid kuskil kella 13. 00 paiku.

Sotsiaaluurijate sõnul ei ole ainult naised need, keda biorütmid mõjutavad.

Küsitlusele vastanud mõlemast soost isikutest 86 protsenti tõdesid, et kogevad ööpäeva jooksul mitmeid kordi meeleolu tõusu ja langust.

Uurijate sõnul vähem kui pooled küsitletutest ei pööra meeleolumuutusele erilist tähelepanu.

«Inimesed peaksid rohkem biorütme jälgima, sest need võivad soovide täitumist kas takistada või neile kaasa aidata. Hormoonide taseme muutus mõjutab meeleolu, kuid samavõrra võivad seda teha ka stress, toitumine ja alkohol,» tõdeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles