Venemaa peaministri abielu on kriisis?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin.
Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

Juba mõnda aega on Venemaal spekuleeritud selle ümber, kas peaminister Vladimir Putin ja ta naine Ljudmila Putina hakkavad lahku minema.

Perekond Putin andis hiljuti peaministri residentsis ametliku intervjuu, millega nad püüdsid enda imagot siluda, kirjutab The Telegraph.

Intervjuus küsiti nende tausta, sissetuleku ja laste kohta.

Intervjueerimismeeskonna sõnul tundis proua Putina end ebamugavalt ning peaminister pööras suure osa oma tähelepanust mitte naisele, vaid pere koerale, labrador Konile.

Tele-eetris olnud intervjuu ei suutnud venelasi veenda, et Putinite suhe on korras. Päras saadet ilmusid internetis kommentaarid, et tegelikult on nad juba lahku läinud.

Ametlikud andmed lahkumineku kohta siiani puuduvad.

Juba 2008. aastal kirjutas üks Moskva ajaleht, et Putin on oma senisest naisest lahutanud ning salaja abiellunud iluvõimleja Alina Kabajevaga.

Siis lükkas Vladimir Putin selle väite ümber.

Putini pressiesindaja teatas eile, et internetis liikuvad kuulujutud lahkumineku kohta ei vasta tõele ning see, miks peaminister nii harva koos oma naisega avalikkuses üles astub, on tingitud ta kiirest ajagraafikust ja suurest töökoormusest.

Vladmir Putin ja ta abikaasa, endine stjuardess, abiellusid 1983. aastal. Peres kasvab kaks tütart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles