USA kinnisvaramogul jättis tütardele suure päranduse, kuid teatud tingimustel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sel aastal surnud ameeriklasest kinnisvaramogul Maurice Laboz jättis oma mõlemale tütrele kümme miljonit dollarit, kuid tütred saavad selle raha siis, kui nad nõustuvad isa poolt seatud tingimustega.

Labozi tütred saavad raha lõplikult endale alles siis kui on 35-aastased, edastab The Mirror.

Vanem tütar Marlena on praegu 21-aastane ja noorem Victoria 17-aastane.

Labozi testamendi veel üheks tingimuseks on, et kumbki tütar saab varandusest pool miljonit dollarit, kui nad abielluvad enne 35. eluaastat ning nende abikaasad nõustuvad, et neil ole naiste pärandile õigust.

Lisaboonusena saavad tütred veel 750 000 dollarit, kui nad lõpetavad hästi mõne tuntud ülikooli ning kirjutavad 100-sõnalise essee, mida nad pärandirahaga plaanivad teha.

Labozi testamendis on veel üks klausel, mis sätestab, et tütred saavad viie aasta pärast summa, mis on kolm nende praegust aastasissetulekut. Nad saavad selle siis, kui nad ema eest hästi hoolitsevad.

Kui tütred saavad lapsi ning ei tööta, siis isa testamenditäitjad annavad mõlemale ja nende lastele iga aasta 1. jaanuaril kolm protsenti järgi olevast pärandist.

Nad saavad selle raha aga vaid siis, kui lapsed on sündunud abielust, mitte vallaslastena.

Laboz koostas testamendi 2014. aasta aprillis ehk üheksa kuud enne surma. Ta varanduse suurus arvatakse olevat 37 miljonit dollarit.

See, mis ei lähe tütardele, jagatakse heategevuseks, kaasa arvatud näitleja Michael J. Foxi Parkinsoni tõbe uurivale fondile ning kodutuid toitlustavale Meals on Wheels.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles