Milline huulepulgatoon sobib sinu tähemärgile kõige paremini?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudel naistel on huulepulga puhul välja kujunenud oma lemmiktoon, millega armastatakse oma välimust täiendada. Vaata, milline toon sobib sinu tähemärgiga!

Good Housekeeping toob välja, milline huulepulgatoon tähemärkidele kõige paremini sobib.

Lõvi − rubiinpunane

Enesekindlad, sõbralikud ja äärmiselt ustavad − sellised on Lõvid iseloomult. Nad vajavad huulepulgatooni, mis on tugev ja kestab kaua peal. Selleks sobib hästi rubiinpunane huulepulk või -läige.

Neitsi − roosa marjatoon

Neitsid on väga analüütilised, iseseisvad ja intelligentsed. Neile sobivad hästi roosad marjatooni huulepulgad, mida sobib kanda iga päev.

Kaalud − heleroosa

Kaalude tähemärgi all sündinud inimesed on väga elegantsed ja kombekad ning kiirgavad väärikust. Neile sobib õrn heleroosa huulepulk või -läige, mis sobib iga riietusega.

Skorpion − veinipunane

Sünge, müstiline ja veidi metsik − need omadussõnad sobivad Skorpioni kirjeldamiseks hästi. Nad on üks väheseid tähemärke, kelle kõige võimsamateks värvideks on tumedad toonid.

Ambur − korall

Ambur on väga seiklushimuline tähemärk ja seab omale alati põnevaid eesmärke. Selle pärast tasub valida huulepulgatoon, mis on nii praktiline kui ka julge, näiteks ere korall.

Kaljukits − keskmine roosa

Kohusetundlik, kannatlik ja väga ustav − sellised on Kaljukitsed iseloomult ja neile sobib huultele soe toon, mis kunagi ei aegu. Nad peaksid valima keskmise roosa tooniga huulepulga või -läike, mis sobib igaks elujuhtumiks.

Veevalaja − erklilla

Mässumeelsed ja alati energilised Veevalajad ei sõltu moetrendidest. Nad on isikupärased ja neile sobivad ideaalselt veidi julgemad värvid, näiteks erklilla huulepulgatoon.

Kalad − erkroosa

Kalad on lahked ja kaastundlikud, avatud suhtumisega ja alati valmis uusi asju proovima. Selleks on hea proovida veidi mängulisemat huulepulgatooni, näiteks erkroosa, mis ei ole liiga intensiivne.

Jäär − karmiinpunane

Jäärad on peoloomad ja nad teavad alati täpselt, mida tahavad, ning on valmis selle nimel pingutama. Neile sobib hästi karmiinpunane huulepulk, mis näeb alati efektne välja.

Sõnn − sametpunane

Nutikad ja sihikindlad Sõnnid on väga enesekindlad ning julgevad seda välja näidata. Nad kannavad edukalt välja seksikat sametpunast huulepulgatooni, mis läheb hästi kokku musta silmalaineriga.

Kaksikud − marjatoonid

Marjatooni huulepulki on saadaval nii punastes kui ka roosakates varjundites. Kaksikute muutliku loomusega sobivad hästi marjatooni huulepulgad, sest need pakuvad palju vaheldust.

Vähk − tumepunane

Vähi tähemärgi all sündinud inimesed on väga paindlikud ja arvestavad tihi teiste inimeste vajadustega. Selle pärast sobib neile huulepulgatoon, mis sobib kõikide nahatoonidega ja on klassikaline − seksikas tumepunane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles