«Seksi ja linna» Kim Cattrall poseeriks pigem üksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Cattrall, foto tehtud tänavu septembris
Kim Cattrall, foto tehtud tänavu septembris Foto: SCANPIX

Legendaarse telesarja edu on teinud ühe selle peaosalise Cattralli (54) üliinnukate fännide «märklauaks».

 

Vastupidiselt Cattralli tegelaskuju Samantha «Meesteõgija» Jonesile, puudub näitlejal päriselus huvi tutvuda igal võimalikul juhul uute inimestega (okei, meestega). Eriti nörritavad inglannast näitlejat võhivõõrad, kes talle tema vabal ajal lähenevad.

«Ma püüan fännide vastu viisakas olla, aga ma pean piirid kehtestama. Hiljuti nautisin vaikset lõunasööki Liverpoolis koos sõbraga, keda polnud ammu näinud,» joonistab Cattrall jutupliiatsi abil pilti ühest häirivast olukorrast Daily Maili lugejate silme ette.

«Siis üks tüüp, tublisti napsitanud, läheneb meie lauale. Ütleb: tavai, tõuse püsti, ma tahan suga koos pilti teha. Vastasin talle: ma ei tee seda. Ma ei tööta praegu, mul on vaba aeg,» pajatab Cattrall.

Ja lisab: «Mulle ei meeldi leida end olukorras, kus oleksin justkui Miki-Hiireks kostümeeritult Disneylandis ringi patseerimas ülesandega võhivõõrastega ühispildil poseerida.»

Kõlab usutavalt, Kim. Lisame siia juurde, et teine «Seksi ja linna» staar Sarah Jessica Parker mainis mõni päev tagasi ühes intervjuus, et kuigi kõnealuse telesarja ainetel tehtud kinofilm «Seks ja linn 2» ei osutunud nii edukaks, kui selle loojad salamisi lootsid, pole välistatud, et lähitulevikus on oodata kolmandatki järjefilmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles