Fitnessiblogija tõestas, kui võltsid on «enne ja pärast» fotod

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised bikiini-selfie't tegemas.
Naised bikiini-selfie't tegemas. Foto: xposurephotos.com

Personaaltreener ja fitnessiblogija Sophie Kay paljastas oma blogis, kui kerge on selfie’de abil jätta muljet, justkui oleks esimese ja teise pildi vahel suur kaalulangus. 

Oma viimases postituses näitab Kay, milliste võtete abil saab «enne ja pärast» piltidega jätta muljet, nagu keha oleks vahepeal muutunud, vahendab Today.

«Idee postituseks tuli sellest, et Instagramis ja Facebookis on pilte, mille juures on väide, et teatud dieedi või trenni abil näeb selliseid muutuseid paari nädalaga. See pole õige,» sõnas Kay ja tegi endast tõestuseks samasugused pildid.

Kay ei ole enda sõnul väga heas vormis, aga erinevatel aegadel on ta kaal palju kõikunud. Selleks on kulunud üksjagu aega, kuid nüüd suudab ta oma peegelpildiga leppida. 

Õige valguse ja pooside abil saab Kay sõnul igaüks teha endast täispikkuses täiuslikke pilte. Selleks jagab ta kuus soovitust.

Muuda valgust. Leia selline valgus, mis näitab keha kontuure. Kay enda piltidelt on näha, et esimesel pildil laetuli põleb, teisel mitte.

Võta hea poos. Leia selline asend, mis näitaks su figuuri kõige paremast nurgast. Kay näiteks toob esile oma piha, kuid teistel võib parimaks kehaosaks olla midagi muud.

Aja lihased pingule. Näiteks loodud piltidest esimesel ajas Kay kõhu punni, teisel hoiab aga kõhtu sees.

Riided muudavad üldpilti. Just nii nagu professionaalsel pildistamisel, tuleb ka selfie’t tehes selga panna hästi istuvad riided ja aluspesu. Kay on treeningtulemuste näitamiseks piltidel vaid pesuväel, kuid teistel soovitab ta ise otsustada, mis on kõige mugavam. Internetti ei tasu panna endast väga paljastavaid pilte.

Otsi hea filter. Filtrite abil saab pilte oluliselt muuta. Kayle ei meeldi sellised äpid, mis pilte väga palju muudavad ja näiteks jalgu saledamaks teevad, kuid loomulähedastest filtritest võib kauni lõpptulemuse saamiseks olla palju abi.

Ole enesekindel. Parimad pildid tulevad siis, kui oled endaga rahul. Isegi kui sa pole oma treeningute ja dieediga jõudnud niikaugele, et oleksid enda välimusega päris leppinud, siis tegelikult tuleb enda üle uhke olla kogu aeg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles