Jeremy Clarkson võib autosaate tegemise keelust mööda pääseda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May kohtusid Clarksoni juures
Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May kohtusid Clarksoni juures Foto: Vida Press

Jeremy Clarkson võib mööda pääseda BBC katsest keelata tal «Top Geari» stiilis autosaate tegemise, kui ta teeb seda Ameerika produktsioonifirmaga.

Clarkson, Richard Hammond ja James May ei tohi BBC lepingu tõttu Briti kanalitel autosaadet teha veel kahe aasta vältel, kirjutab Daily Mail. Nüüd selgub, et keeld ei kehti USA firmade kohta, mis võiksid saadet üle maailma müüa, sealhulgas Briti kanalitele nagu ITV.

«Top Geari» fännid soovivad meeleheitlikult teada, kas neil on veel lootust Clarksonit teleekraanil näha. BBC üritab «Top Geari» päästa - palgatud on uus saatejuht Chris Evans ning saadet ootab korralik uuenduskuur.

Paljude arvates on aga ülimalt tõenäoline, et endine «Top Geari» trio tuleb varem või hiljem lagedale konkureeriva autosaatega.

Sunday Mirror kirjutas täna, et ehkki BBC klausel keelab konkureerivat autosaadet asutada, usuvad kolme saatejuhi advokaadid, et uut saadet oleks võimalik näidata online-teenuse Netflix kaudu ja kui tegu on välismaise produktsioonifirmaga, siis ka Briti telekanalitel.

«Jeremy usub, et nad saavad probleemid ületatud, ehkki BBC üritab teda meeleheitlikult takistada,» ütles allikas.

Kõlakale, et triol võib uus saade juba tegemisel olla, andis tuld juurde Clarksoni ja May vestlus Twitteris. «Londonis on täna veidi kuum. Ma annan Norrale võimaluse,» säutsus May, millele Clarkson vastas: «Kas ma võin kaasa tulla?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles