Solarist külastati aastaga 7,5 miljonit korda

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solaris.
Solaris. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel oma esimest sünnipäeva tähistavat meelelahutus- ja elustiilikeskust Solaris külastati ava-aasta jooksul enam kui 7,5 miljonit korda.

Solarise turundusjuhi Georgi Viiese hinnangul on keskuse esimene aasta olnud väga edukas – aasta jooksul on seda külastanud enam kui 20 000 inimest päevas.

«Kui kauaoodatud avapäeval käis Solarist uudistamas ligi 43 000-pealine rahvamass, siis näitab aasta keskmine tulemus selgelt, et inimeste huvi keskuse vastu püsib jätkuvalt kõrgel,» lausus Viies.

Ta lisas, et keskuse populaarsust väljendab ilmekalt ka Solarise sõprade klubiga Solaris Club liitunute arv, mis ulatub tänaseks juba 88 000 inimeseni.

Ka Solarise keskuses tegutseval Nokia Kontserdimajal on Viiese kinnitusel seljataga üle ootuste hea aasta.

«Keskmise statistika järgi on kontserdimajas ava-aastal toimunud vähemalt igal teisel päeval mõni üritus, olgu selleks  menukas kontsert, teatrietendus, mess, konverents või hoopis aktus, poksimatš või kulturismi-show,» loetles Viies ja lisas, et kokku on uhiuues kontserdisaalis aasta jooksul elamusi saamas käinud ligikaudu 200 000 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles