Video: Paris Hiltoni kallal pandi toime maailma julmim televemp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: YT

Egiptuse teleshow sai hakkama ilmselt maailma kõige julmema televembuga, kui pani seltskonnatäht Paris Hiltoni uskuma, et lennuk hakkab alla kukkuma.

Videos saab näha, kuidas 34-aastane Paris nutab ja karjub, kui piloot teeb lennukiga triki, justkui oleks mootorid seisma jäänud, vahendab Daily Mail.

Paris poseeris Dubais toimunud üritusel punasel vaibal, kui teda veendi koos mõnede teiste külalistega lennukituurile minema. Paris istub Egiptuse näitlja Ramez Galali kõrvale, kes kannab päikeseprille ja peidetud mikrofoni.

Ühtäkki hakkab lennuki mootor turtsuma ja kõlab alarm. «Mis toimub? Kas see on normaalne?» küsib ehmunud Paris ringi vaadates. Seejärel juhib piloot lennuki langusesse, maa läheneb ja kõik pardalolijad pistavad karjuma.

Pisarais Paris on ilmselgelt paanikas ja ta üritab meeleheitlikult teada saada, mis toimub.

Pärast minuteid kestnud karjumist avab keegi tagaluugi ja hakkab inimesi välja viskama. Tegemist on langevarjuritega, kes võeti spetsiaalselt vembu jaoks kaasa.

«Ma ei taha hüpata! Ma ei hüppa!» karjub Paris.

Lõpuks naaseb lennuk maandumisrajale ja jõuab tervelt kohale.

Näitleja võtab lõpuks päikeseprillid eest ja ütleb Parisele, et tegu oli vembuga. Alguses ei saa šokis Paris aru, millest ta räägib. Kui talle see lõpuks kohale jõuab, ähvardab Paris: «Ma löön su maha!»

Ikka veel pisarais Paris selgitab, et ta lendab igapäevaselt ja lennuõnnetuses surma saamine on tema elu suurim hirm. «See on kindlasti kõige hullumeelsem asi, mida olen eales näinud,» tunnistab Paris rahunedes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles