Tudengiplikad tegid Putinile pikantse kalendri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alternatiivkalender Putini sünnipäeva puhul.
Alternatiivkalender Putini sünnipäeva puhul. Foto: ALEXANDER UTKIN/AFP

Moskva riikliku ülikooli ajakirjandusteaduskonna naistudengid valmistasid Venemaa peaministrile Vladimir Putinile sünnipäeva puhul seksika kingituse.


Kolmapäeval sai V. Putin 58-aastaseks ja päev enne seda ilmus lettidele kalender, kus igal lehel poseerivad hõrgus pesus näitsikud. 50 000 eksemplaris trükitud kalender maksab meie rahas 95 krooni ja müük läheb edukalt.

Putini pressiesindaja Dmitri Peskov aga lausus, et pole sugugi kindel, et see siivutu trükis on just Putinile suunatud. Tema sõnul ei nimetata kalendris adressaati kordagi perekonnanime pidi, kirjas seisab vaid lugupidavalt ees- ja isanimi Vladimir Vladimirovitš. Mis on juhtumisi sama, mis Venemaa peaministril. Ilmselt pole Peskov kalendri kaant vaadanud.

Olgu selle adressaadiga kuidas on, aga ilmselt on seesinane kalender Venemaa võimudele rohkem meele järgi, kui sama teaduskonna üliõpilaste poolt tehtud alternatiiv. Sellel küsivad kinnikleebitud suudega neiud: «Vladimir Vladimirovitš, kes tappis Anna Polikovskaja?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles