Uus Briti trend: alasti pulmad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühendkuningriigis lubatakse peagi alasti pulmade pidamine, kus pruut ja peigmees ning ka kõik külalised viibivad pulmatseremoonial ilma riieteta.  

Briti nudistidele on see uudis kauaoodatud võit, kirjutab Genius Beauty. See tähendab, et abieluseadus muudetakse ümber ja uus seadusandlus lubab ametlikult abielluda ka ilma riieteta. Suurbritannia valitsus on viimastel aastatel olnud avatud uuendustele: 2013. aastal legaliseeriti ka samasooliste abielud.

Paljud Briti nudistid ja ka teised vabameelsemad kodanikud on juba aastaid unistanud abiellumisest ilma ülikonna, valge kleidi ja loorita. Varem viisid sellised paarid läbi mitteametlikke pulmatseremooniaid, kus ei tohtinud osaleda laulataja, kes nad ametlikult paari paneks.

Nüüdsest saavad alasti abielutseremooniad täiesti seaduslikuks. Ainus tingimus selle puhul on, et pulm peab toimuma siseruumis. Lisaks lubavad ametivõimud veel teisigi ekstreemseid abiellumise viise, nagu näiteks pulmad rannas või langevarjuhüpet tehes. Praeguse seadusandluse järgi on lubatud abielu ametlikult registreerida ainult kirikus või perekonnaametis. Alasti pulmi võib pidada kodus, hotellides või muudes kohtades. Mõned moeeksperdid peavad seda kõige olulisemaks uuenduseks, mida riik on viimase 300 aasta jooksul moevaldkonnas teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles