Treiler: «Top Geari» 22. hooaeg sai valmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BBC

BBC sai valmis «Top Geari» 22. hooaja viimased episoodid ja õrritab fänne treileriga.

Hittsaade pandi pausile märtsis pärast Jeremy Clarksoni skandaali ja nüüd selgus, et juba filmitud materjal jõuab eetrisse lähinädalatel, kirjutab The Mirror. 

Kuuldavasti aitasid Richard Hammond ja James May salaja sarjal otsi kokku tõmmata ja filmisid stuudiolõigud kahekesi ilma Clarksonita. (FOTO.)

Juba varem valmis filmitud lõikudes saavad vaatajad triot näha selliselt, nagu poleks midagi juhtunud. Nad võistlevad erinevates sõidukites, sealhulgas vanades kabriolettides, kasutatud maasturites ja luksuslimusiinides.

«Oh, jumaluke! See, kes viimaseks jääb, peab pärast õhtusööki kõnet pidama!» ütleb Clarkson promoklipis, misjärel kõik autodesse tormavad. 

Allikas ütles väljaandele Mirror Online, et ilma stuudiopublikuta töötamine oli sürreaalne: «Ilmselgelt vihjati Clarksoni puudumisele, kuid teda polnud seal - isegi mitte papist kujuna. See võib olla viimane võimalus teda «Top Gearis» näha. See on ajastu lõpp.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles