Rassistlikud Inglismaa jalgpallurid sattusid seksivideo tõttu raskesse olukorda

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicester City mängija Tom Hopper.
Leicester City mängija Tom Hopper. Foto: SCANPIX

Kolm Inglismaa jalgpalliklubi Leicester City mängumeest on sattunud avalikkuse teravdatud tähelepanu alla, kuna nende seksivideo tailannadega sattus meediasse. Taist pärit omanikele kuuluv Leicester City kutsuti pärast Premier League’i hooaja lõppu Taisse tuurile, kus noored mängumehed Tom Hopper, Adam Smith ja James Pearson korraldasid tailannadest prostituutidega orgia.

Ajakirjandusse lekkinud video teeb aga veelgi skandaalsemaks jalgpallurite sõnakasutus. Nimelt solvavad mängumehed videos tailannasid mitmel puhul rassistlikult ja lisaks kommenteerivad halvustavalt ka nende välimust, kirjutab AP.

Esimesena avaldas video Suurbritannia ajaleht The Sunday Mirror.

Leicester City omanikeks on Tai miljardärid Vichai and Aiyawatt Srivaddhanaprabha, kes ei ole olukorda veel kommenteerinud. Tai meedias ollakse aga juhtunust solvunud ning loodetakse, et omanikud võtavad seetõttu midagi radikaalset ette.

Leicester City juhtkond palus loomulikult mängijate käitumise pärast vabandust ning märkis, et selline käitumine ei ole mingil juhul lubatud. Lisaks saadeti mängumehed juhtunu ilmsiks tuleku järel koheselt kodumaale tagasi. Lisaks lubas klubi juhtunut uurima asuda.

Leicester City lõpetas Premier League’i hooaja kokkuvõttes 14. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles