Uus trend: huulte asemel ehitakse kulme

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chaneli moe-show.
Chaneli moe-show. Foto: THOMAS PETER/REUTERS

Kas on veel midagi peale kitkumise ja kulmujoone rõhutamise pliiatsi abil, mida kulmudega saaks teha? Tuleb välja, et kulmudega saab nii mõndagi teha, et need paremini silma paistaks.

Kui varem pöörati huultele palju tähelepanu ja rõhutati neid erinevate huulepulgatoonidega, siis nüüd on moemaailma lemmikuks saanud kulmud. Näiteks on trendikas kulmud ajutiselt siniseks värvida, kuid lisaks värvimisele on veel mitmeid omapäraseid võimalusi, kuidas kulme ehtida, kirjutab Marie Claire.

Kulmude «raamistamine»

Öeldakse, et kulmud on näo raamiks, kuid nüüd on ilumaailmas pead tõstmas uus trend: kulmude raamistamine. See tähendab seda, et kulmude kohale tõmmatakse joon, mis järgib kulmukaart, kuid on sulandu kulmudega ühte. Chaneli moe-show'l oli modellidel ka kulmude alla tõmmatud keskmise pikkusega joon.

Foto: Xposure
Foto: Xposure Foto: XPOSURE

Täpikesed kulmude kohal

Kasuta valget silma- või kulmupliiatsit ja tee kulmukaare kohale väikesed valged täpikesed. Täpikesed ei tohiks ulatuda kulmudest kaugemale. 

Foto: APF
Foto: APF Foto: ROBYN BECK/AFP

Omapärase kujuga kulmud

Rihanna demonstreeris hiljuti ühel uhkel galal täiesti sirgeid kulme ja ilumaailm on selle trendi kiirelt heaks kiitnud. Peida kulmude otsad jumestuskreemi abil ja rõhuta ülejäänud kulmujoont kulmupliiatsiga, tõmmates sirge ja silmatorkava joone. 

Foto: Reuters
Foto: Reuters Foto: ANDREW KELLY/Reuters

Võltsid kulmurõngad

Rodarte'i moe-show'l võis mitmetel modellidel näha kulmusid, mis olid ehitud mitmete rõngastega. Tegemist oli võltskulmurõngastega, mida saab kulmude külge kinnitada kunstripsmetele mõeldud liimi abil.

Foto: SIPA
Foto: SIPA Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles