Liina Kersna: Kersnaid tuleb võtta kui komplekti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina ja Vahur Kersna.
Liina ja Vahur Kersna. Foto: Kristjan Teedema

Riigikogu liige Liina Kersna on oma elu suured otsused teinud enamasti sisehäält kuulates. Sisehääle sunnil otsustas ta ka vastu pidada avalikkuse survele, kui tema suhe telestaari Vahur Kersnaga avalikuks tuli. Mees elas siis teise naisega.

«See oli väga raske aeg,» tunnistas Liina Kersna Naistelehele. Kuigi Liina oli siis 18 ja Vahur 35, teadis naine kindlalt, et on leidnud õige mehe ja neid ootab ees palju ühiseid aastaid. «Suur õnn on jagada oma elu inimesega, keda sa tõesti armastad. Inimesega, keda võib julgelt nimetada elu armastuseks. Kõigile pole seda antud ja see on traagiline.»

Liina sõnul on nad algusest peale olnud Vahuriga võrdsed partnerid, kasvanud ja arenenud koos. Seetõttu on ka nende suhe vankumatu. «Me oleme tugev meeskond. Kersnaid tuleb võtta kui komplekti.»

Vahur ja Liina on õppinud elama üks päev korraga. «Me naudime igat hetke, me armastame elu. Minu armastus Vahuri vastu on iga aastaga vaid kasvanud. Rasked aastad on muutnud meid veelgi lähedasemaks. Kui inimene saab reaalset aru aja hinnast, ei jätku enam aega nägelemiseks, kaklemiseks, teineteise solvamiseks. Meil sellisteks asjadeks aega ei ole. Meil on aega koos elada ja teineteist nautida.»

Loe pikemalt värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles