«MISS USSR UK 2015» võitjaks krooniti taas Eestist pärit tütarlaps!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal toimus TROXY Londoni kontserdisaalis iludusvõistluse «Miss USSR UK» finaal, mille raames võistlesid kõige kauneima tütarlapse tiitlile endiste Nõukogude Liidu riikide 20 kaunitari.

Foto: Andrew Lunn

Juba teist aastat järjest õnnestus Eestist pärit kaunitaridel ka võistlus võita.

Eestit esindasid Anastassija Gavris «MISS USSR UK», Maria Sergejeva- teine printsess ja Katrin Savchenko.

Foto: Andrew Lunn

Moelooja Gerli A. Chantell aga esitles oma kleitide kollektsiooni.

Tänavuseid võitjaid krooniti «MISS USSR UK»  Imperial World kroonidega ja ehted juveelifirmalt Emperor`s Fine Jewellery.

Foto: Andrew Lunn

16 mail 10:00 näete TV3+ ilustiili saatesarjas «Moodne Hommik» stilist ja saatejuht Anatoli Ein reportaaži mitmete staaride ja võitjatega ürituselt kohapealt.

Foto: Andrew Lunn

Iludusvõistlus Miss USSR toimus juba kolmas kord, ning igal aastal kogunevad siin paljud vene ja inglise staarid.

Foto: Andrew Lunn

Sel korral olid kaunitaride hindjajaks eelmise hooaja võitja Oksana Shlyahtich, disainer ja konkursi korraldaja Maria Pogrebnyak, tuntud vene disainer Masha Tsigal, näitleja ja koomik Alexander Revva ja muidugi võistluse asutaja ja korraldaja Julia Titova.

Peale Eesti disaineri Gerli A. Chantelle esitlesid oma moeloominguid ka Maria Tsigal, Elizabeth Emmanuel, kes oli printsess Diana pulmakleidi autor ja looja, ning Anabel Arto ja Irina Bluebird.

Tuletame meelde, et eelmisel aastal sai tiitli Miss USSR UK 2014 Oksana Sljahtitsh, ning esimese printsessi tiitli sai Kristina Kovaljova, mõlemad tüdrukud on pärit Eestist.

Vaata pildigaleriid toimunust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles