Elu24 video! Tanel Padar The Suni uuest albumist: me pole teadlikult mingit kindlat joont hoidnud

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar esineb suvel Seitsmendas Taevas.
Tanel Padar esineb suvel Seitsmendas Taevas. Foto: Tiit Mõtus

Ansambel The Sun annab juunis välja tuliuue albumi, lisaks on bänd saanud ka uue logo ja viksi bändivormi.
 

«Meil tuleb niiöelda facelift jah. Esimesest plaadist on läinud mööda viis aastat ja esimesest kümme aastat. Selleks puhuks jõudsime plaadimõtteni, kuigi ütlesime välja, et teadlikult plaati ei tee, sest selleks pole mingit vajadust,» rääkis muusik Tanel Padar Elu24-le, et inimene saab lemmikloo osta ka ühekaupa veebist.

Ühel hetkel otsustati koos minna bändilaagrisse ja seal kõik toimis. «Uut materjali tuli palju ja otsustasime ikka plaadi teha.»

Eelnevatest plaatidest meenutab uus album kõige rohkem Padari sõnul esimest, «Greatest Hits-i». ««Greatest hits» on kahjuks ära tehtud, nüüd peab vist «Best of'i» tegema,» muigas muusik.

Stiililiselt on bändi raske kuskile jaotada ja piiritleda: «Me pole teadlikult mingit kindlat joont hoidnud,» lisas muusik, et mängitakse muusikat, mis meeldib.

Foto: Sten-Ander Ojakallas Photography, Raido Vision, Johan Viirok, Marko Vilberg

Bändi basskitarrist Danel Pandre on varem öelnud, et kindel on see, et plaati ei saa teha plaadi tegemise pärast. «Plaadile tulev materjal on natuke ehk juhuse tahtel kantud motiivist «tagasi juurte juurde». Saime kokku mittetöises ja täiesti vabas õhkkonnas, võtsime pillid, keerasime võimud põhja ja tegime seda, mida me kõik kõige paremini koos teha oskame - muusikat, mis meile endale meeldib.»

«Igal juhul on ilmuval albumil The Sun oma parimas vormis ja parimaga, mis meil kuulajale pakkuda,” rääkis Pandre.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles