Galerii: lemmiklooma sõpruse kuu avaüritus loomasõbralikus kohvikus Komeet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 6. mai hommikupoolikul toimus lemmiklooma sõpruse kuu avaüritus loomasõbralikus kohvikus Komeet.  

Foto: Viktor Burkivski

Lemmiklooma sõpruse kuu eesmärk on edendada teadlikkust vastututundlikust loomapidamisest ning avada loomateraapiate võimalusi.

Avaüritusel rääkisid lemmiklooma sõpruse kuu olulisematest teemadest Eesti Abi- ja Teraapiakoerte Ühingu juhatuse liige Maarja Tali ning koerte käitumisnõustaja ja EATKÜ teraapiakoerte testija Katrina Jõemaa.

Foto: Viktor Burkivski

Ülevaate loomapidamisest nii Eestis kui mujal maailmas andis tuntud veterinaar ja omanimelise loomakliiniku omanik Tiina Toomet. Oma suhtest lemmikuga rääkis ja üritust modereeris kirglik loomasõber Helen Sürje. Lemmiklooma sõpruse kuu kuulutab ürituse lõpus pidulikult avatuks teraapiakoer Marta. Ürituse kestvus on orienteeruvalt 45 minutit.

Foto: Viktor Burkivski

Üritusel oli võimalik teha tutvust ka sertifitseeritud teraapiakoertega.

Lemmiklooma sõpruse kuu toimub Eestis esimest korda eesmärgiga edendada inimeste teadlikkust vastutustundlikust lemmikloomapidamisest ning selgitada loomateraapiate võimalusi ja olemust.

Lemmiklooma sõpruse kuu toimub toiduettevõtte MARS Eesti eestvedamisel. MARS annetab lemmiklooma sõpruse kuu jooksul 3% Pedigree ja Whiskasi toodete müügikäibest lastele loomateraapia sessioonide ja külaskäikude läbiviimiseks. Teraapiasessioonid viivad läbi oma ala parimad eksperdid ja sertifitseeritud teraapiakoerad.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles