Elu24 video! Daniel Levi: pärast Eurovisiooni tähistame suurelt

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austria suursaadik tervitas teisipäeval ETV 1.stuudios eurofänne, pressi ja esindajaid Eurovisiooni lauluvõistluse eelsel vastuvõtul. Teiste seas oli kohal ka Eesti Laulu finaali jõudnud Daniel Levi.

Muusik Daniel Levi rääkis Elu24-le, et neil on bändiga Elina ja Stigi üle nii hea meel, et tulid neid toetama. «Meie arvates ka see laul saadab midagi suurt korda ja oleme väga põnevil, mis Austrias saama hakkab.»

Solist Daniel Levi pole küll teisi Eurovisiooni lugusid kuulnud, aga juba teab, et Elina ja Stigi lugu «Goodbye to Yesterday» on kõigist parem ja lagi on juba käes ning temale on kõik selle aasta Eesti Laulu lood armsaks saanud.

Daniel Levi, Elina Born ja Stig Rästa plaanivad koos anda pärast Eurovisiooni kaks kontserti suurtele saalidele. «Elina ja Stig tulevad Austriast oma võiduga tagasi ja siis meil on plaan kohe 1. juunil Nordea kontserdimajas teha üks vägev kontsert ja pärast seda 3.juunil Tartus Vanemuise saalis,» rääkis Daniel, et plaan on suurelt tähistada.

Daniel Levi poolt tuleb esitamisele ka paar uut lugu, millele oodatakse kontserdil tagasisidet. «Elina ja Stigi poolt on lahe kava kokku pandud, mille repertuaaris on igasugu asju.»

Vaata videost, mis on Daniel Levi suveplaanid Eestis ja välismaal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles