H&Mi ja Sarah Jessica Parkeri koostöös sündis põnev kostüüm

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker kandis ekstra tema jaoks valmistatud temaatilist kleiti, mille ta koos H&Miga disainis. Kleidi sleppi kaunistasid tikitud tumepunased moonid.
Sarah Jessica Parker kandis ekstra tema jaoks valmistatud temaatilist kleiti, mille ta koos H&Miga disainis. Kleidi sleppi kaunistasid tikitud tumepunased moonid. Foto: promo

H&M tegi koostööd moeikooni Sarah Jessica Parkeriga ning rõivastas esmakordse osavõtu puhul kuulsusi nagu Vanessa Hudgens, Janelle Monae ja Banks.

Inspireerituna muuseumi selleaastase näituse teemast «Hiina peeglitagusel maal» («China: Through the Looking Glass») lõi H&Mi disaineritemeeskond oma gala-lauda kutsutud külalistega koostöös ainulaadsed komplektid, mis austavad iga staari unikaalset isiklikku stiili.

«H&Mi jaoks oli au ja nauding võtta osa moemaailma ühest auväärseimast üritusest. Iga meie disainerite loodud komplekt arvestas näituse iseloomuga ning näitas moe lõbusat poolt, mis on H&Mi jaoks väga oluline,» ütleb H&Mi peadisainer Pernilla Wohlfahrt.

Lauljanna Janelle Monae kandis ekstra tema jaoks valminud mandariini-kaelusega kontrastsete ääristustega komplekti.
Lauljanna Janelle Monae kandis ekstra tema jaoks valminud mandariini-kaelusega kontrastsete ääristustega komplekti. Foto: promo

«Muusika ning mood käivad käsikäes. Oli tõeline au teha koostööd sõpradega H&Mist ning luua rõivakomplekt, mis mu stiili täiuslikult esindab,» lausub lauljanna Janelle Monae.

H&Mil oli privileeg luua gala-look ka 2015. aasta Kostüümiinstituudi Heategevuskomitee liikmele Sarah Jessica Parkerile, kes on üks meie aja kõige mõjuvõimsamaid moeikoone. Sarah Jessica kandis ühistööna valminud asümmeetrilise ülaosaga musta siidkleiti, mille slepp oli ehitud tikitud moonidega. Kleiti kaunistavad kangapaneelid teostati lapitehnikas ning olid valmistatud jätkusuutlikest materjalidest ning kaunistustest. Viimane rõhutab H&Mi visiooni teha moest jätkusuutlik ning jätkusuutlikkusest moodne.

«On väga tore näha oma visiooni realiseerumas. Koostöö H&Miga oli väga lõbus. Lõpptulemusena valmis kleit, mis väljendab näituse iseloomu ning suursugusust,» kinnitab Sarah Jessica Parker. 

Näitlejanna ja laulja Vanessa Hudgens kandis ekstra tema jaoks valminud kaharat kirgaspunast kleiti, mida ehtisid Swarovski kristallid. 
Näitlejanna ja laulja Vanessa Hudgens kandis ekstra tema jaoks valminud kaharat kirgaspunast kleiti, mida ehtisid Swarovski kristallid. Foto: promo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles