Jumestuskunstnik Lana Vallo parimad ilureeglid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lana Vallo
Lana Vallo Foto: Peeter Langovits

Jumestuskunstnik ja Cosmopolitani ilutoimetaja Lana Vallo jagab saladusi, kuidas suvele säravalt vastu minna.

Lana sõnul seisneb naha ilu paljuski mitte selles, kui palju kalleid kreeme igapäevaselt kasutada, vaid veesisaldusest organismis. «Selleks, et taastada veekadu, peab jooma vähemalt 2 liitrit vett päevas. Et vee joomine oleks nauditavam, lisa sellele mõni meelepärane komponent, nagu näiteks meloni- või apelsiniviil või piparmündilehti.»

Jumet aitab värskenda ka õrnatoimeline koorija. «Rasuse või kombineeritud naha puhul vali koorivate omadustega meigieemaldaja, mis sobib igapäevaseks kasutamiseks. Normaalse või tundliku naha puhul võta aga appi õrn koorija, mis on soovitatavalt ilma terakesteta.» 

Kuldreegel, mida ei tohiks kunagi eirata, on jumestuskunstniku sõnul õhtune meigieemaldus: «Ära jäta kunagi meiki ööseks peale. Vali meigieemaldajad, mis mitte ainult ei puhasta nahka, vaid seda ka niisutavad ja toniseerivad.»

Suvise nahahooldusarsenali üheks olulisemaks osaks on kindlasti ka päikesekaitsevahend, rõhutab iluproff. «Kui päikesekaitsekreem tundub näol raske, siis võiks proovida päikesekaitsena tolmpuudrit – see on nii kerge, et sa ei tunnegi seda. Vali kindlasti päikesekaitsetooted, mille koostises on kas tsinkoksiid või titaaniumoksiid, mis blokeerivad nii UVA- kui ka UVB-kiired. Kanna päikesekaitsevahendit näole, kaelale ja kõrvadele üsna õhukeselt ning seejärel jätka juba meigipõhja pealekandmisega,» nõustab Lana.

Lana Vallo testib uusimaid ilutooteid Cosmopolitani Iluauhindade võistluse raames, mida Eesti suurim noorte naiste ajakiri korraldab juba seitsmendat korda. Lisaks Lana Vallole kuuluvad žüriisse Cosmopolitani peatoimetaja Kelly Kipper, lauljatar Triin Niitoja, muusik ja näitleja Kristel Aaslaid, modell Alexandra Tikerpuu, motoringrajasõitja Anastassia Kovalenko, juuksur Janar Pungar, kosmeetik Inga Kiržanovskaja ja meikar Nele Pandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles