Grete Lõbu: mulle ei meeldi oma kortse peeglist vaadata, aga ma katsun võtta vabalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Lõbu
Grete Lõbu Foto: Martin Ilustrumm

«Ringvaate» saatejuht Grete Lõbu (37) tunnistab ajakirja Naised veergudel, et ta pole kunagi eeldanud, et peaks kõikidele televaatajatele meeldima.

Foto: Sander Ilvest

«Keegi pole ekraani jaoks vana ja seda survet ma ei tunne, et peaks nooruse ja ilu nimel suuri ohvreid tooma,» räägib naine.

«Kui mul oleks tohutul hulgal raha ja vaba aega, võib-olla käiksin ka salongist salongi ja laseksin end siit ja sealt rohkem putitada, aga kui võimalused puuduvad, on valik lihtne. Käid lihtsalt tunduvalt vähem neis salongides ja vananed enam-vähem nii, nagu sulle määratud. Ma ei kritiseeri ega mõista hukka neid, kes käivad iluoperatsioonidel, aga ise ma pole neid samme veel astunud.»

«Muidugi saan aru, et ma ei näe enam välja nagu 20aastane. Kas 37aastane aga peakski nägema? Jah, kortsud on väga huvitavad, kui need ei ole sinu näos. Mulle ei meeldi oma kortse peeglist vaadata, aga ma katsun võtta vabalt. Olen, nagu ma olen.»

«Huulepulgad ja Guccid-muccid ei ole päris minu maailm,» tunnistab Grete. «Glamuuril on mingitel hetkedel oma võlu, kui end kord aastas üles lüüa, aga teha seda iga päev, tund grimmis, mind ülemäära ei võlu. Samas on see teletöös kenasti organiseeritud. On suurepärased grimeerijad ja stilistid, kes selle töö ära teevad. Loomulikult tahan ma võimalikult hea välja näha. Seda juba lugupidamisest televaataja vastu.»

Pikemat intervjuud Gretega loe ajakirjast Naised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles