Kelle nägu on Cambridge`i printsess?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge`i printsess
Cambridge`i printsess Foto: SCANPIX

Kui perre sünnib beebi, siis on kõigi küsimuseks, et kelle nägu laps on.

Prints Williami ja ta naise, Cambridge`i hertsoginna Catherine`i perre sündis teise lapsena tütar ja Briti avalikkus esitas sama küsimuse, edastab The Telegraph.

Väikesest printsessist saadi esimesed fotod, kui ta vanemad lahkusid koos temaga Londonis asuvast St.Mary haigla Lindo osakonnast, kus ta sündis.

Väike tüdruk oli mässitud tekki ja tal oli peas kootud müts. Fotograafide sõnul on uustulnuk imikuna üsna sarnane oma vanema venna, prints George`iga.

Lapse tumedad juuksed aga on viide ta emale, kellel on kohevad pikad tumepruunid juuksed.

Briti meedia võrdles pisiprintsessi ta ema Cambridge`i hertsoginna Catherine`i lapsepõlvefotodega ja leiti, et lapsel on ema põsed ja pruunid silmad nagu emal.

Kuid väikese printsessi näos olevat viiteid ka ta isale, prints Williamile kui isa veel väikelaps oli.

Paljud britid loodavad, et väike printsess on suuremaks kasvades oma vanaema, 1997. aastal hukkunud printsess Diana sarnane.

Kui prints William ja ta naine järgivad traditsiooni, siis on varsti oodata printsessi fotosid, millel on teda näha kandmas korallkaelakeed, mis on Briti kuningakojas põlvest põlve edasi antud.

Britid veavad agaralt kihla, mis nimi väikeprintsessile antakse ning enim on välja pakutud Charlotte`i ja Alice´it, kuid ka Dianat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles