Galerii: Embassy of Fashioni moeetendus Kultuurikatlas - Ketlin Bachmann

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. aprillil muutus vast renoveeritud Kultuurikatel virmaliste värviliseks moelavaks, kus Embassy of Fashion disainerid Riina Põldroos, Ketlin Bachmann ja Aldo Järvsoo  tõid särava seltskonnani oma autorikollektsioonid efektses moevaatemängus Aurora Borealis.

Foto: Tiit Mõtus

Ootusäreva publikuni jõudsid tervelt 100 käsitööna valminud pidulikku komplekti paljude auhindadega pärjatud moekunstnikelt ning rahvusvaheliselt tuntud ehtekunstniku Tanel Veenre värske kevadsuvine ehtekollektsioon.

Foto: Tiit Mõtus

Ketlin Bachmann oli lasknud virmalistel end kanda lummavatesse kaleidoskoopilistesse mustrimängudesse, mis teevad iga disaini ja selle kandja kordumatuks.

Tema pikad pidulikud kleidid ahvatlesid publikut kõigis kaleidoskoobitoonides. Materjalidest kohtas kollektsioonis siidi, võrku ja pimestavalt helkivaid litreid.

Foto: Tiit Mõtus

Embassy of Fashion ootab moehuvilisi külla oma ateljee värskelt renoveeritud ja avaramatesse ruumidesse juba tuttavas Tatari 6 majas, kus kogu laval nähtu on alates  4. maist ka kõigile proovimiseks väljas. Ateljeepood on avatud igal tööpäeval kell 10-18.

Foto: Tiit Mõtus

Etendust esitles peasponsor Colonna Kinnisvara ning toetasid Porsche ja Auto 100. Kauni naha saladusi jagas Mary Cohr nahahooldussari ning jookidega kostitasid MUMM šampanja ja Absolut.

Modellide juuksed tegi kauniks Goldwell ja meigi eest hoolitses Glo Minerals. Sündmust korraldas Stiilikanal. Etenduse vaheaegadel näidatud kollektsioonist inspireeritud moefilmid oli valmistanud spetsiaalselt selle ürituse tarbeks Portugali fimikunstnik Luís Braula Reis.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles