Stig Rästa leidis armastuse: initsiatiiv tuli minu poolt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovsiooni eelpidu klubis W. 
Stig Rästa tundis end koduselt tantsustaar Karina Vesmaniga
Eurovsiooni eelpidu klubis W. Stig Rästa tundis end koduselt tantsustaar Karina Vesmaniga Foto: OGAE Estonia / Kristjan Lepp

«Jah, oleme teineteist leidnud,» tunnistab muusik Stig Rästa esmakordselt avalikkusele oma armusuhet aastatetaguse «Tantsud tähtedega» tantsupartneri Karina Vesmaniga.

Mõni aeg tagasi pani Elu24 tähele, et sel aastal Eestit Viinis Eurovisioonil esindav Stig Rästa saabus oma uue tüdruksõbraga Karinaga Eesti Eurovisiooni fännklubi üritusele Club W-sse, kus ta Elina Borniga ka akustiliselt üles astus.

«Initsiatiiv tuli minu poolt,» tunnistas kuulus muusik ajakirjale Kroonika, et enam kui kolme aasta taha jäänud partnerlus taas uuesti üles võtta oli tema initsiatiiv.

Stig leiab, et ta pole kindel, kas seda «õiget» ongi üldse olemas ja leiab, et suhte nimel tuleb näha vaeva ning teha tööd, et kõik õige oleks.

Õnne ja tuult tiibadesse armunutele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles